Rännien puhdistus – Tampere ja muu Pirkanmaa

Me hoidamme vesikourujen puhdistuksen Tampereella ja lähialueilla nopeasti, tehokkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan, työn laadusta tinkimättä.

Vesikourujen eli rännien puhdistus on yksi tärkeimmistä katon huoltotoimenpiteistä, olipa kyse sitten omakotitalosta tai jostakin muusta rakennuksesta.

Ränneihin kertyy vuoden aikana iso määrä roskaa, kuten esimerkiksi puista pudonneita lehtiä, neulasia ja käpyjä sekä oksanpätkiä. Pahimmassa tapauksessa vesikourut tukkeutuvat kokonaan. Tästä taas seuraa sateiden aikaan hallitsematonta ylivuotoa, kun vesi ei pääsekään kulkemaan syöksytorvea pitkin alas. Ylivuoto puolestaan voi johtaa jopa vesi- tai homevahinkoon seinän ulkoverhoilussa tai rakenteissa. Siksi säännöllinen rännien puhdistaminen – vähintään kerran vuodessa, mieluummin kahdesti – onkin ensisijaisen tärkeää.

Milloin räystäät tulisi puhdistaa? Millainen toimenpide se on?

Paras hetki vesikourujen puhdistukselle on yleensä loppusyksystä, kun puut ovat pudottaneet kaikki lehtensä. Jos puhdistus tehdään kahdesti vuoden aikana, tällöin toinen kerta kannattaa ajoittaa kevääseen.

Varsinainen putsausoperaatio itsessään käy melko yksinkertaisesti: rännit tyhjennetään ja puhdistetaan joko käsin tai riittävän pehmeällä harjalla, joka ei vahingoita kourun pinnoitusta. Mutta etenkin korkeammilla katoilla räystäiden puhdistaminen omatoimisesti voi olla hankalaa tai jopa vaarallista, jolloin kannattaa kutsua ammattilainen avuksi. Meillä on käytössämme asianmukaiset turvavarusteet, joten kykenemme työskentelemään ongelmitta kaikenlaisilla katoilla. Vaihtoehtoisesti myös henkilönostimien käyttö voi tulla kyseeseen joissakin kohteissa.

Pyydä tarjous rännien puhdistuksesta Tampereella tai naapurikuntien alueella!

Jos haluat säästää omaa aikaasi ja vaivaasi ja jättää rännien puhdistamisen tai tukkeutuneen syöksytorven avaamisen meidän huoleksemme, ota rohkeasti yhteyttä tai kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille! Voit myös lähettää yhteydenottopyynnön meille alempaa löytyvällä lomakkeella.

Palvelemme vesikourujen puhdistuksen merkeissä koko Tampereen seudulla ja laajasti muuallakin Pirkanmaalla.