Lumenpudotus katoilta, Tampere ja muu Pirkanmaa

Puunkaatojen, kantojen jyrsinnän ja haketuksen ohella suoritamme myös muita korkean paikan töitä, joista kenties tärkein on lumenpudotus katoilta talvikaudella. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat turvavälineet, lisäksi olemme tottuneet työskentelemään korkeissa paikoissa, joten hoidamme kattojen lumenpudotukset varmalla otteella. Toiminta-aluettamme on Tampere lähiympäristöineen sekä Pirkanmaan seutu.

Kun lunta alkaa kertyä katolle, ota meihin yhteyttä ja tilaa ammattilaiset paikalle hoitamaan lumenpudotus luotettavasti, turvallisesti ja nopeasti. Mitä nopeammin kattoa rasittavasta lumesta päästään eroon, sitä parempi. Kertyessään katolle suurina massoina saattaa lumi pahimmillaan aiheuttaa jopa romahdusvaaran. Siksi asian kanssa ei kannata jahkailla liian pitkään.

Lumenpudotusta katoilta kaikkialla Tampereella ja lähialueilla

Palvelemme lumenpudotuksen merkeissä kaikkia asiakasryhmiä: hoidamme esimerkiksi omakotitalojen, kerros- ja rivitalojen sekä liikekiinteistöjen ja teollisuusrakennusten katoilta lumen pudotukset. Myös autotallit, ulkorakennukset, kesämökit, maneesit ym. vastaavat kohteet kuuluvat palvelun piiriin.

Lumenpudotus onnistuu kaikilta kattotyypeiltä katon kaltevuudesta, muodosta tai materiaalista (pelti, huopa, tiili) riippumatta. Ammattilaisemme tekevät pudotustyön aina siististi ja huolellisesti, katon rakenteita rikkomatta ja pintamateriaaleja naarmuttamatta. Lisäksi määrittelemme tarvittaessa erillisen turva-alueen, johon lumi pudotetaan. Alue voidaan myös rajata puomein ja järjestää kulkureitti sen ohi pudotustöiden ajaksi.

Jos siis tarvitset lumenpudotusta Tampereella tai lähialueilla, ota yhteyttä! Muistathan myös, että työmme on myös kotitalousvähennyskelpoista.