Hinnasto

Puunkaato

Puunkaadossa on monia tekijöitä jotka vaikuttavat hintaan. Pitkänä kaataessa vaikuttaa enimmäkseen: Rungon kunto ja halkaisija, puun korkeus, mahtuuko puu kaatumaan pitkänä ja onko puun painopiste kaatosuunnan puolella. Tilaa ollessa niin vähän, ettei puu mahdu kaatumaan pitkänä, hintaan vaikuttaa aikaisempien lisäksi: Haarojen määrä ja koko, mahtuuko oksat tippumaan suoraan alas katkaistaessa oksan tyvestä ja tila yleisesti.

Kantojyrsintä

Kantojyrsinnän hintaan vaikuttaa: Onko kanto jo laho, pintajuurien määrä, kannon halkaisija ja maasto jossa kanto sijaitsee.
Hinnoittelu maan tasolta mitatun kannon halkaisijan mukaan 1,5€/cm sis. alv24%. Lähtöhinta pelkässä kantojyrsinnöissä on kuitenkin 100€ sis. alv24%.

Oksien hävitys ja klapitus

Oksien hävitykseen, oksien haketukseen ja klapitukseen vaikuttaa puumateriaalin määrä ja sijainti. Ratkaiseva tekijä on myös millä koneella kohteeseen mahtuu kulkemaan.

Suuremmat urakat

Suuremmista urakoista teemme tarjouksen. Työn suuruus sovitaan ennakkoon asiakkaan kanssa. Hinnat sisältävät ammattitaitoisen metsurin, nykyaikaiset työvälineet sekä vastuuvakuutuksen.

Hinnoitteluesimerkkejä

25m korkea kuusi, puun halkaisija metrin korkeudelta 40cm. Puu on silmämääräisesti suora ja painopiste keskellä.

  • 1. Tilaa on reilusti, joten pitkänä kaato: 50€
  • 2. Tilaa on joka suuntaan vain 7m, joten kiiveten kaato: 150€
  • 3. Saman kuusen klapitus: 75€
  • 4. Kannon ympärillä ei pintajuuria kannon halkaisija 70cm: 105€
  • 5. Oksat kasassa, mahtuu hakemaan traktorilla. Kohde Tampereen keskustan liepeillä: 100€

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Palvelumme on yleensä kokonaan työtä, jolloin siihen kuuluu kotitalousvähennysoikeus. Suomen kaatajat on ennakkoperintärekisteriin merkitty yritys, jolloin voit vähentää 50% arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Omavastuu on 100€, joka maksetaan vain kerran vuodessa.

Arviokäynti on aina maksuton!

Soita 044 585 8280 tai ota yhteyttä lomakkeella.