Kantojyrsintä Tampere sekä muu Pirkanmaa

Kantojyrsintä on helppo, siisti ja edullinen tapa päästä eroon pihapiirin kannoista.

Teemme kantojyrsintää alueella Tampere sekä muu Pirkanmaa.

Kantojyrsimellä saa vaivattomasti pois niin uudet kuin vanhatkin kannot koosta riippumatta ja vieläpä verrattain edulliseen hintaan. Myös juurien hävittäminen onnistuu helposti. Kantojyrsimellä pääsee jälkiä jättämättä paikkoihin, joihin kaivurilla ei ole mahdollista mennä tilan puutteen tai siistin pihan vuoksi.

Kannon repiminen kaivurilla aiheuttaa laajan alueen tuhoutumisen, eikä aina ole edes mahdollista juurien mennessä rakenteiden alle. Jätemaksuista ei tarvitse huolehtia, koska jyrsintäpurun voi uusiokäyttää puutarhassa, kompostissa tai käyttää istutusten katteena. Isot määrät purua voimme toki myös kuljettaa pois.

Kantojyrsimemme ovat tehokkaita ammattikoneita. Kevyemmät (150kg) liikkuvat pyörillä ja raskaammat (700kg) liikkuvat teloilla, joten kummassakaan tapauksessa ei juurikaan jälkiä jää. Mahtuakseen kulkemaan pienemmät tarvitsevat 70cm ja isommat 90cm leveyttä. Eikä haittaa vaikka kanto olisi lähes kiinni rakenteissa tai sijaitsisi vaativassa rinnemaastossa. Jyrsimet saadaan tuotua tontille helposti auton peräkärryssä.

Jyrsittävän kannon korkeudella ei ole merkitystä. Kanto voidaan aina lyhentää sahalla tai jyrsiä sellaisenaan. Tavallisesti kanto jyrsitään noin 10cm maantason alapuolelle, mutta syvemmälle jyrsiminenkin on mahdollista. Mikäli olette ajatelleet istuttaa jyrsityn kannon paikalle jotain, tulee siitä ilmoittaa etukäteen. Näin voimme huomioida sen jyrsiessämme kantoa.

Tarvetta kannon jyrsinnälle? Arviontikäynti aina maksutta!

Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille. Kannon jyrsinnän hinta riippuu kantojen määrästä, laadusta ja koosta. Lue lisää hinnasto-sivultamme.

Hyödynnä kotitalousvähennys. Palvelumme on yleensä kokonaan työtä, jolloin siihen kuuluu kotitalousvähennysoikeus. Suomen kaatajat on ennakkoperintärekisteriin merkitty yritys, jolloin voit vähentää 50% arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Omavastuu on 100€, joka maksetaan vain kerran vuodessa.Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Tilaa kantojyrsinnän hinta-arvio

Soita 044 585 8280 tai ota yhteyttä lomakkeella.